Als kleine onderneming is het belangrijk om de juiste financiële adviseur te vinden. Er zijn veel verschillende soorten adviseurs, dus het kan lastig zijn om te bepalen wie je moet kiezen. Je hebt misschien wel eens gehoord van een boekhouder of accountant, maar wat is het verschil? Een boekhouder houdt je financiën bij en helpt je met administratieve taken, terwijl een accountant je kan helpen met complexere vraagstukken. Als je niet zeker weet welke soort adviseur je nodig hebt, kan een financieel planner ook een goede optie zijn. Ze kunnen je helpen met alles van budgettering tot aan investeringen. Er zijn veel verschillende soorten financiële adviseurs, dus er is vast wel iemand die bij jouw situatie past. Het belangrijkste is dat je er natuurlijk beter op wordt. In dit artikel zullen we de beste opties voor financiële adviseurs bespreken, en behandelen we een simpel en snel boekhoudprogramma.

Hoe vind ik de beste adviseur?

Als je op zoek bent naar een goede financiële adviseur, is Moneybird waarschijnlijk een goede keuze. Het bedrijf heeft adviseurs in heel Nederland die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten advies. Of je nu bezig bent met het opzetten van een nieuw bedrijf of gewoon je huidige financiën wilt optimaliseren, er is altijd wel iemand die je kan helpen. Moneybird gaat verder dan alleen het geven van advies. Het helpt je ook met de uitvoering ervan. Dit betekent dat je niet alleen advies krijgt over wat je moet doen, maar ook hoe je dat moet doen. Dit maakt het bedrijf uniek en zeer geschikt voor mensen die zelf geen tijd of energie hebben om alles uit te zoeken en uit te voeren. Het vinden van de geschikte boekhouder Moneybird is vrij simpel. Op de website hebben alle adviseurs een profiel waar op staat wat voor ervaring ze hebben, waar ze wonen, hoe hoog ze zijn opgeleid en een klein fotootje. Op deze manier kun je makkelijk uitzoeken wie jij denkt dat het beste bij jouw past. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven gebruik maken van boekhoudprogramma Moneybird.

Simpel en snel boekhoudprogramma

Hoeveel tijd je ook hebt, boekhouden is nooit echt eenvoudig. In het begin van je onderneming kan het nog wel lukken om alles bij te houden in een Excel-sheet, maar al snel groeit je bedrijf en komen er meer mensen bij. Dan wordt het lastig om alles bij te houden en kan het fout gaan. Een boekhoudprogramma helpt je daarbij! Moneybird heeft zo een programma: simpel en snel. In slechts enkele minuten per dag houd je met Moneybird al je financiële administratie op orde, zodat je weer tijd overhoudt voor de leuke dingen. Ondernemen was nog nooit zo makkelijk! Wil je producten of diensten verkopen? Dan kun je in Moneybird heel snel facturen aanmaken en versturen. Je klanten ontvangen de factuur per email en kunnen deze via iDEAL direct betalen. Zo ben je altijd snel van je geld!