Het is altijd leuk om cadeaus te ontvangen. Of dat nu voor een speciale gelegenheid is of zomaar. Maar het is net zo leuk om iets te geven. En dat hoeft helemaal geen groot cadeau te zijn. Er zijn zat kleine cadeautjes die je met succes kunt geven. In deze blog geef ik je hier tips voor, zo tover je met zekerheid een glimlach op iemands gezicht. Lees je mee?

Een mooie ruiker of groene vriend

Een mooie bos bloemen of een kleine plant is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Het is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een positieve sfeer in huis. Een bosje bloemen is een tijdloos en klassiek cadeau.

Kaarsen voor de geur en gezelligheid

Een geurkaars is altijd een goed idee. Het geeft niet alleen sfeer aan de kamer, maar het zorgt ook voor een ontspannen gevoel. Zeker wanneer iemand een nieuw huis betrekt, is het leuk om dit te geven omdat ze daar de boel mee kunnen decoreren.

Zei iemand chocolade?

Wie houdt er niet van chocolade? Een klein doosje met heerlijke chocolaatjes is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Kies voor een simpele reep of ga voor een luxe doos met bonbons in allerlei verschillende smaken.

Met je neus in een boek

Een goed boek is altijd een geweldig cadeau. Of het nu gaat om een roman, een kookboek of een inspirerend boek, er is voor iedereen wel iets te vinden. Dikke tip: geef de ontvanger jouw lievelingsboek cadeau en schrijf een lief tekstje in de kaft om hem of haar mee te geven voor tijdens hun reiservaring.

Grappige sokken om te geven

Het lijkt misschien een vreemd cadeau, maar sokken zijn eigenlijk best een leuk om te geven en te krijgen. Er zijn veel verschillende soorten sokken, van grappige tot stijlvolle, en het is altijd handig om extra paar sokken te hebben. Daarnaast staan ze leuk onder iedere outfit, als een soort speelse knipoog.

Thee of koffie

Een pakje goede kwaliteit thee of koffie is een perfect cadeau voor iedereen die van warme dranken houdt. Zeker wanneer je op reis bent, kan het leuk zijn om koffie of thee van de locatie mee te nemen. Daarmee breng je jouw reiservaring naar degene die je het cadeau wilt geven.   

Een accessoire voor de telefoon

Als je weet wat voor telefoon iemand heeft, kan je ook en cadeautje hiervoor geven. Denk hierbij aan grip rings of smartphonehoesjes. Deze kan je in leuke kleuren en prints bestellen en ze zijn ook nog eens handig in gebruik. De ontvanger heeft er dus echt wat van! Maar ook een hoesje voor een camera of een hoes voor ipad is leuk en handig om aan iemand te geven!