De meeste mensen in Nederland hebben een vloerkleed in de woning liggen. Vaak ligt deze vloerkleed in de woonkamer, maar ook komt het wel eens voor dat mensen een vloerkleed in de slaapkamer hebben liggen. Mocht je ook een vloerkleed willen aanschaffen, dan kan dat natuurlijk een uitstekende keuze zijn. De kans is groot dat je een vloerkleed via het internet gaan bestellen, maar er zijn dan wel enkele punten waar je rekening mee moet houden. Wil je weten met welke punten je rekening moet houden als je een vloerkleed via het internet bestellen wilt? Lees dan vooral even verder! 

 

Het is mogelijk dat je de bestelde vloerkleed wilt retourneren

Wanneer je een vloerkleed gekocht hebt via het internet, is er een mogelijkheid dat je het vloerkleed toch niet zo mooi vindt. Om je geld terug te krijgen, is het nodig om het vloerkleed te retourneren naar de webwinkel. Dit kan veel gedoe zijn, vooral omdat een opgerolde vloerkleed erg zwaar en groot kan zijn. Daarnaast zijn er ook nog vloerkleden die niet opgerolde mogen worden. Het retourneren kan dus voor veel gedoe zorgen, vooral omdat je ook een transportbedrijf moet inschakelen die het vloerkleed voor je kan transporteren. 

 

Er is veel imitatie

Mocht je een Perzisch vloerkleed willen aanschaffen, dan is het aan te raden om zulke kleden kopen bij Rozenkelim. Dat heeft ermee te maken dat er veel imitatie op het internet verkrijgbaar is. Zeker niet vreemd, want een Perzisch vloerkleed kan duizenden tot tienduizenden euro’s kosten en dat is natuurlijk erg veel geld. Door vintage tapijten kopen bij Rozenkelim ben je ervan verzekerd dat de tapijten echt zijn. Mocht je een Perzisch vloerkleed ergens anders gekocht hebben, dan is het aan te raden om het vloerkleed te laten controleren door een specialist op het gebied van vloerkleden. 

 

Bestel geen vloerkleed bij Aziatische webwinkels

Vloerkleden in Nederland kunnen gemakkelijk duizenden euro’s kosten. Er zijn veel mensen die dit niet willen of kunnen betalen, maar graag wel een prachtig vloerkleed willen hebben. Ze kiezen er dan ook vaak voor om een vloerkleed bij een Aziatische webwinkel te bestellen. Het is verstandig om dit nooit te doen, want de vloerkleden zijn vaak van matige kwaliteit. Daarnaast worden de vloerkleden soms ook gemaakt door kinderarbeid en ‘moderne slaven’. Dit wilt zeker niet zeggen dat dit bij elke Aziatische webwinkel het geval is, maar je moet er wel rekening mee houden.