Ben je bang dat je in een relatie dip zit en heb je last van de sleur waar jullie in terecht zijn gekomen? Dan wil je hier natuurlijk weer samen uit komen. Maar hoe pak je dit aan? Het is verstandig om eerst na te gaan bij jezelf of je überhaupt wel verder wilt met je partner. En hoe zit dat met jouw partner? Staat hij of zij er hetzelfde in? Dan kunnen jullie aan de slag om de relatie weer nieuw leven in te blazen.  

Hoe merk je dat je in een sleur zit? 

Je kunt merken dat je relatie in een sleur zit door de volgende dingen: 

  • Je denkt bijna niet meer aan je partner. 
  • Je hebt geen zin meer om moeite te doen voor een date. 
  • Je hoort wel dat je partner aan het praten is, maar of je ook echt luistert wat hij of zij te vertellen heeft? Kleine kans dat je nog weet wat er verteld is. 
  • Merk je dat je jouw partner (onbewust) geen prioriteit meer geeft? Dan is het tijd om tijd vrij te maken voor hem of haar. 
  • Denk je wel eens hoe het zou zijn om zonder je partner verder te gaan? Dat is niet raar of vreemd. Er is niets geks aan fantaseren. Merk je echter dat dit wel erg vaak voorkomt, dan moet je goed bij jezelf nagaan of je nog wel gelukkig bent in je relatie en wel echt verder wilt samen. 

Als je bij jezelf merkt dat één of meer punten van het bovenstaande op jou van toepassing zijn, is het verstandig om dit uit te spreken naar je partner. Zorg ervoor dat je daarbij in gesprek gaat met elkaar, en met oplossingen komt. Geef aan wat je mist bij de ander en waar jouw behoeftes liggen.  

Tips om de sleur te doorbreken 

Intimiteit kan op een laag pitje komen te staan door de sleur. Probeer eens een ander standje uit, geef aan wat je wel en wat je juist niet prettig vindt en deel je fantasieën met elkaar. Zo creëer je weer spanning in de slaapkamer, wat er vervolgens voor zorgt dat er een hormoon vrijkomt waardoor je je weer verbonden voelt met elkaar. Mocht je moeite hebben met een erectie of een erectiestoornis hebben, dan kun je erectiepil cialis kopen. Je kunt ook kamagra kopen, deze middelen zijn vaak zonder recept te koop. Zo houd je het langer vol en hebben jullie weer lol in de slaapkamer.