Wil je een tussenwandje plaatsen, maar wil je niet het gedoe van werken met gipsplaat en raggels? Dan kun je beter kiezen voor Gibo Blokken. Je kunt met Gibo Blokken heel gemakkelijk een tussenwandje plaatsen. Je kunt er mee stapelen zoals met bouwstenen. Natuurlijk is het nog steeds belangrijk om de Gibo Blokken goed te stellen en ze waterpas te zetten. Met Gibo Blokken kun je ook gemakkelijker een hoek maken. Het scheelt je heel veel tijd en het wandje is minstens zo stevig. De Gibo Blokken verlijm je gemakkelijk met elkaar. Je kunt een metalen strip op de grond leggen om de Gibo Blokken een goede basis te geven.

Gibo Blokken maken je werk gemakkelijker

Je kunt de Gibo Blokken dus gemakkelijk met elkaar verlijmen en dus staat je muurtje al snel als een huis. Moet er een elektriciteitsleiding in de muur komen? Dan kun je deze er gewoon in freezen. Je kunt deze blokken net zo gemakkelijk plaatsen als LEGO blokken. Alleen heb je wel speciale lijm nodig om de blokken goed aan elkaar te laten hechten. De afwerking is ook erg gemakkelijk. Je kunt de Gibo Blokken gewoon schuren en dan stuccen. Ook direct behangen behoort tot de mogelijkheden. Al is het dan wel belangrijk dat je de muur goed voorsmeert met behanglijm om het zuigen van de muur tegen te gaan.

En hoe zit het met het plafond?

Een nieuw plafond plaatsen is nog niet eens zo gemakkelijk. Je hebt te maken met enorme platen die je niet in je eentje kunt aanbrengen. Je zult deze platen op de grond op maat moeten maken en dan moeten bevestigen. Daarna moet het plafond nog worden afgewerkt. En dát is een klus waar geen ZZP'er blij van wordt. En dus is het slim om met een andere oplossing te komen. Je kunt nu kiezen voor Agnes plafondplaten. Deze zijn al afgewerkt en zijn dus direct klaar nadat ze bevestigd zijn.

Maak het jezelf niet te moeilijk

Je kunt je klus maar beter zo goed en zo snel mogelijk klaren. Je hebt er niets aan om altijd maar de moeilijkste weg te kiezen. Natuurlijk, je wilt dat je klanten tevreden zijn en dat zullen ze ook zijn als ze jouw werk zien. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materialen en gereedschappen kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken de klus op tijd en naar tevredenheid plat te krijgen.