HELLO YOU! 

Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel. Het gevoel dat het verleden een toekomst verdient. Het gevoel dat genieten van de kleinste dingen misschien wel eens heel groots zou kunnen zijn. Het gevoel als je huis echt als een thuis aanvoelt, omringd met spullen die betekenis voor je hebben. Het gevoel dat het belangrijk is om goed te zorgen voor alles om ons heen. Producten kopen die je kunt koesteren en om bewust van te genieten omdat ze écht poëtisch mooi kunnen zijn. 

In onze winkels in Eindhoven & Den Bosch verzamelen we alles wat we mooi vinden en waarin we geloven. Dingen die pure poëzie voor ons zijn. En die ons helpen om de fijne momenten in het leven te vieren! Winkels vol momenten. 

In Den Bosch verkopen we onder andere kledingmerken als Sessùn, ARMEDANGELS & People Tree, regenjassen van Rains,  illustraties van Liekeland, veel plantjes, rugzakken van Qwstion en fijne cadeautjes! In Eindhoven zitten we samen met veel andere winkeltjes in de Urban Shopper op Strijp-S. Hier verkopen wij een deel van ons assortiment uit Den Bosch & weer een aantal andere merkjes zoals de leuke gedichtjes van Jip. 

We hopen met onze winkels het gevoel mee te geven waar Daily Poetry bij ons uit ontstaan is. En niet te vergeten; dat je je er net zo thuis voelt als wij. 

We hopen je snel te zien! 

Britt & Sander

© 2013 - 2017 Daily Poetry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie