WELCOME IN OUR UNIVERSE! 

Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel. Het gevoel dat het verleden een toekomst verdient. Het gevoel dat genieten van de kleinste dingen misschien wel eens heel groots zou kunnen zijn. Het gevoel als je huis echt als een thuis aanvoelt, omringd met spullen die betekenis voor je hebben. Het gevoel dat het belangrijk is om goed te zorgen voor alles om ons heen. Producten om bewust van te genieten omdat ze écht poëtisch mooi kunnen zijn. 

* Shops filled with moments * 

In onze lifestylewinkels in Eindhoven & Den Bosch verzamelen we alles wat we mooi vinden en waarin we geloven. Producten van goede kwaliteit, die we voor lange tijd kunt koesteren en die ons helpen de fijne momenten in het leven te vieren! 

In Den Bosch verkopen we onder andere kleding van Sessùn, ARMEDANGELS & People Tree, tassen van Qwstion & Matt & Nat, illustraties van Liekeland, plantjes en de mooie boeken van Gestalten. In Eindhoven zitten we samen met veel andere winkeltjes in de Urban Shopper op Strijp-S. Hier verkopen wij een deel van ons assortiment uit Den Bosch & weer een aantal andere merkjes zoals de leuke gedichtjes van Jip. 

We hopen met onze winkels het gevoel mee te geven waar Daily Poetry bij ons uit ontstaan is. En niet te vergeten; dat je je er net zo thuis voelt als wij. 

We hopen je snel te zien! 

Britt & Sander

© 2013 - 2018 Daily Poetry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie