Navigatie

 

Sustainability in full colour 

We zijn er trots op dat wij vanaf het begin ons assortiment samenstellen met oog voor de wereld om ons heen. Zo bestaat bijna ons gehele assortiment uit duurzame merken. Maar wat betekent dit concreet?

Een vereiste is dat de producten gemaakt worden in fabrieken met goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast letten wij er ook op of de producten van duurzame materialen gemaakt zijn. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er gebruik wordt gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede materialen. 

Duurzaamheid is geen zwart-wit begrip zijn wij de afgelopen jaren achter gekomen. Zo zijn er ook een aantal merken die wij verkopen die geen keurmerk hebben maar die wel op een verantwoorde manier produceren. Daarnaast betekent duurzaamheid voor ons ook dat je een nieuw item voor een lange tijd kunt koesteren. Minder kopen, maar wel van betere kwaliteit én items waar je echt blij van wordt. Dus als een merk uitblinkt in kwaliteit en ook stappen zet naar een duurzamere productie, dan steunen wij deze merken toch graag. We maken hierin weloverwogen keuzes en vinden het belangrijk dat we transparant zijn óver deze keuzes. 

We zijn continu bezig om ons assortiment en de manier waarop we onze winkel runnen te verduurzamen. Dat is in ieder geval één ding wat we je kunnen beloven! 

Liefs Britt & Sander 

Merken

Duurzame merken die wij onder andere verkopen zijn: ARMEDANGELS, People Tree, Thinking Mu, Maium, Matt & Nat, Thought, Swedish Stockings, The Printed Peanut, Atelier Sukha, Liekeland, P.F. Candle Co, TOMS, Urban Nature Culture & nog veel meer! 

© 2013 - 2019 Daily Poetry | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie